8K Displeje

Čo je 8K displej?

Displeje 8K prinášajú revolúciu vo všetkých oblastiach, od digital signage a reklamy až po vysielanie, dohľad, CAD/CAM, VR, riadiace miestnosti, armádu, zdravotníctvo, obchod a ďalšie. Možnosti sú nekonečné.

Jednoducho povedané, rozlíšenie 8K je 16-krát detailnejšie než HD a 4-krát detailnejšie než 4K. 8K je skutočne technológia novej generácie.

8K display in design review meeting-Audio Visual-Product

Urobte dojem

S rozlíšením 8K môžete zapôsobiť, nech už ste kdekoľvek, vďaka veľkoformátovým displejom 8K, ktoré poskytujú úchvatný obraz ako zo života. Môžete taktiež využiť displeje 8K a posunúť svoje podnikanie na vyššiu úroveň pomocou videostien na recepcii alebo v nákupných centrách.

8K display in art gallery-Audio visual-Product

Premeňte budúcnosť

Nech už sa zaoberáte akýmkoľvek odvetvím, príchod technológie 8K prináša nekonečné možnosti pre každú firmu a pre nápady, ktoré budú utvárať budúcnosť:

  • Medicína: 8K rozlíšenie umožňuje koncepty, ktoré menia život, ako je vzdialená medicína, ktorá kombinuje výkon streamovacích kamier 8K s rozlíšením obrazovky 8K, aby napríklad lekárski špecialisti mohli v rámci vyšetrenia posudzovať mimoriadne presné lekárske snímky vedľa seba.
  • Zaisťovanie dohľadu a bezpečnosti: Preskúmajte obrovské možnosti zlepšenia bezpečnosti, ktoré úradom umožnia efektívnejšie monitorovať prostredie a používať v kontrolných miestnostiach menej obrazoviek. Obrovský počet pixelov umožňuje priblížiť „oblasť záujmu“, napríklad určité oblasti davu bez toho, aby došlo k strate pôvodnej prehľadnosti obrazu.
  • Médiá: Produkčné spoločnosti budú môcť prezentovať svoje výtvory tým najjasnejším a najúchvatnejším spôsobom.
8K display in medical review-Audio visual-Product

Technologické riešenia 8K pre všetky vaše potreby

Budúcnosť je tu a nazýva sa 8K. Preskúmajte našu ponuku 8K zariadení a zistite viac o technológii 8K ešte dnes. Môžete si taktiež prezrieť AV displeje a zariadenia a AV software a príslušenstvo.

woman looking at multiple displays 8K-Audio Visual-Product