Sharp software on display-product-Banner

AV softvér a príslušenstvo

Maximalizujte svoj zážitok s naším špičkovým AV softvérom a príslušenstvom, ktoré doplní vaše celkové AV riešenie.

Kontaktujte nás

AV softvér a príslušenstvo

Od recepcií po maloobchodné predajne, učebne až po zasadacie miestnosti. AV zariadenia, ako sú naše interaktívne displeje a digitálne značenie, vám pomôžu zvýšiť produktivitu a obohatiť komunikáciu.

Softvér pre interaktívne displeje

Väčšie displeje uľahčujú pracovný život – od veľkých formálnych schôdzí až po malé brainstormingy. Preto náš softvér pre interaktívne displeje BIG PAD oživí váš obsah, obraz, ovládanie a správu systému.

Správny hardvér v kombinácii so softvérom pre interaktívne dotykové displeje vám poskytne všetko, čo potrebujete pre čo najlepší zážitok. Správny softvér a príslušenstvo uľahčí a zefektívni spoluprácu.

Môžete zlepšiť správu súborov a vaši zamestnanci môžu ľahko anotovať dokumenty, používať displeje ako whiteboardy, prezentovať, usporadúvať videokonferencie a mnoho ďalšieho na ktoromkoľvek z našich interaktívnych displejov BIG PAD alebo na našom displeji Windows collaboration display.

Displeje Sharp BIG PAD a Windows collaboration display predstavujú pre vaše tímy úplne novú možnosť workflow. Organizácie po celom svete už pomocou týchto veľkých interaktívnych displejov menia svoje inovácie a produktivitu.

Softvér pre interaktívne dotykové displeje
Prostredníctvom interaktívneho dotykového softvéru budete môcť vytvoriť a zobraziť prakticky neobmedzené digitálne plátno, ktoré sa v prípade potreby roztiahne od steny k stene.

Môžete dokonca bezdrôtovo odosielať a prijímať obrázky a súbory z inteligentných zariadení. Neexistuje tu žiadna krivka učenia – ktokoľvek môže prísť k displeju so softvérom pre interaktívne displeje.

Možnosti uľahčujúce prepojenie medzi zariadeniami a displejmi umožňujú výmenu súborov a súčasné prezeranie ručne písaných poznámok a výkresov, čo zjednodušuje používanie. Ide o ideálne riešenie pomáhajúce tímom maximalizovať inovácie, spoluprácu a produktivitu.

Meeting discussion on face up display-Audio Visual-Product

Mobilné stojany a nástenné držiaky

Riešenie pre každý displej
Ak chcete plne využiť svoj interaktívny displej, nezabudnite sa poobzerať po mobilných stojanoch, nástenných držiakoch a rozšírených možnostiach pripojenia. Každý displej musí byť pre efektívne použitie správne umiestnený. Naše nástenné držiaky je možné teda upevniť do jednej polohy, alebo ak pri polohovaní potrebujete flexibilitu, je možné displej pripevniť na mobilný stojan, aby bol ešte mobilnejší.

Pokiaľ ide o výber z našej kolekcie stojanov a držiakov, nie každý stojan je kompatibilný s každým displejom. Vždy odporúčame zohľadniť hmotnosť stojana alebo držiaka v porovnaní s hmotnosťou displeja. Uistite sa, že je stojan alebo držiak dimenzovaný na hmotnosť a veľkosť displeja. Takisto aj pri výbere softvéru pre interaktívne displeje nezabudnite skontrolovať stránku so systémovými požiadavkami, aby ste sa uistili, že váš systém spĺňa požadované špecifikácie.

Stand and Wall mount-Audio Visual-Product only