Desktop on WCD-product-Banner
Desktop on WCD-product-Banner

Objavte displeje a AV zariadenia Sharp

Premeňte spôsob, akým komunikujete a spolupracujete s displejmi a AV zariadeniami, od zasadacích miestností a učební až po štadióny a obchody.

Kontaktujte nás

Výber najlepšieho AV vybavenia

Od recepcií cez predajne, učebne až po zasadacie miestnosti vám AV vybavenie, ako sú naše Sharp a Sharp / NEC interaktívne a digital signage displeje, pomôžu zvýšiť pútavosť a produktivitu aj obohatiť komunikáciu.

Interaktívne displeje

Interaktívne displeje
Posuňte svoje porady, lekcie a schôdze pre zdieľanie nápadov na vyššiu úroveň s radom interaktívnych displejov a displejov BIG PAD od spoločnosti Sharp. Naše interaktívne displeje premenia učebne a zasadacie miestnosti na neobmedzený priestor na spoluprácu.

Displeje Sharp disponujú mimoriadne citlivými dotykovými funkciami a ľahko použiteľným rozhraním a využívajú technológiu Pen-on-Paper®, ktorá poskytuje bezkonkurenčný komfort a presnosť ako pri práci s perom na papieri. Interaktívne veľkoplošné displeje uľahčujú zdieľanie nápadov, spoluprácu a maximalizáciu výsledkov vzdelávania a rokovaní.

Windows collaboration displeje
Náš Windows collaboration displeje je špeciálne navrhnutý pre moderné pracovisko. S interaktívnym 55" a 70" displejom novej generácie s rozlíšením 4K môžete využiť možnosti služieb Microsoft 365 a Microsoft Teams na efektívnejšie vedenie schôdzí, vizualizáciu nápadov a podporu spolupráce, a to aj v prípade, že členovia vášho tímu pracujú na diaľku.

Team in huddle meeting-Audio Visual-Product

Displeje digital Signage, Videosteny a 8K displeje

Digital signage
Riešenia digital signage pre maloobchod, pohostinstvá a firemné prostredie zvyšujú úroveň interakcie s publikom a pomáhajú, aby sa vaše oznámenia dostali k jeho očiam a ušiam. Displeje Sharp digital signage ponúkajú vynikajúci jas, vysoké rozlíšenie a flexibilné možnosti inštalácie, čo vám pomôže vytvoriť úžasný obsah, ktorý vynikne a splní svoj účel.

Navyše vďaka možnosti zobrazenia 24 hodín denne, 7 dní v týždni a nízkej spotrebe energie zaisťujú vysoko pôsobivé AV inštalácie podanie vášho oznámenia pri zachovaní nízkych nákladov.

Videosteny
Naše videosteny je možné ľahko nakonfigurovať do rôznych veľkostí a priestorov s rôznymi inštaláciami, ktoré sú ideálne pre rozsiahle kampane značiek, propagácie produktov, prezentácie, udalosti a oveľa viac. V spoločnosti Sharp sme pokročili vo vede o video stenách s rôznymi obrazovkami, ktoré presahujú obmedzenia iných systémov a poskytujú vám skutočne pohlcujúci zážitok.

Ohromujúca čistota 8K
8K displeje od spoločnosti Sharp ponúkajú štyrikrát vyššie rozlíšenie než tradičné HD, aby vaše rozprávanie bolo väčšie a lepšie. Premenia obraz na displeji na ostré, realistické elektronické odtlačky reality, ktoré iste upútajú pozornosť publika.
 

Large digital displays in clothes store-Audio Visual-Product

Viac skúseností

Sila cloudu
Svoju inštaláciu AV môžete vylepšiť o cloudovú inteligenciu a inteligentnú konektivitu, čo znamená, že bude nielen pútavá, ale môže vám pomôcť oznámiť správne oznámenie správnemu publiku v správnom čase.

AV zariadenie novej úrovne, novej úrovne zážitkov
Nech už hľadáte akúkoľvek veľkosť, prezrite si našu ponuku interaktívnych displejov a displejov digital signage , ktoré splnia vaše potreby. Od kompaktných dotykových displejov až po videosteny Sharp, od usporiadania na šírku až po usporiadanie na výšku, vždy existuje audiovizuálne riešenie, ktoré pre vás bude to pravé

Profile picture - Christian Call - Wiener Netze
"Keď sa má začať stretnutie, chcem mať možnosť zapnúť displej, pripojiť sa a pracovať bez toho, aby som sa vopred staral o technológiu. To je presne to, čo ponúka Windows Collaboration Display od spoločnosti Sharp. Jednoducho to funguje..."
Christian Call

Wiener Netze