B-CR5 image for news release

Spoločnosť Sharp predstavuje nový rad čiernobielych multifunkčných tlačiarní

Spoločnosť Sharp oznámila uvedenie nového radu čiernobielych multifunkčných tlačiarní formátu A3 BP-70M a BP-50M, rozširujúc tak ekosystém inteligentných kancelárskych nástrojov Sharp. Tieto nástroje pomáhajú podnikom bezproblémovo sa prispôsobiť komplexným potrebám hybridného pracoviska. Nové multifunkčné zariadenia obsahujú nové funkcie pripojenia a najmodernejšie zabezpečenie, ktoré podnikom poskytujú bezproblémové a bezpečné tlačové riešenie

Nové multifunkčné zariadenia boli navrhnuté tak, aby spĺňali potreby hybridných pracovných tímov a umožňovali zamestnancom jednoducho spolupracovať a bezpečne zdieľať informácie v celom kancelárskom prostredí, a to aj pri práci na diaľku. Jedenásť nových modelov s rýchlosťou 26 až 65 strán za minútu zvládne aj tie najnáročnejšie úlohy pre stredné až veľké pracovné skupiny do 50 používateľov.

Bezproblémové pripojenie pre pracovisko budúcnosti
Nové multifunkčné zariadenia Sharp BP-70M a BP-50M ponúkajú podnikom bezprecedentnú úroveň flexibilnej konektivity, vhodnú pre potreby dnešného a budúceho pracoviska. Vylepšené cloudové služby, ako sú Microsoft Teams a Google Drive, uľahčujú a zefektívňujú komunikáciu, zatiaľ čo natívna funkcia Microsoft Universal Print umožňuje týmto multifunkčným zariadeniam bezproblémovú integráciu so službou Microsoft 365 na zjednodušenú správu tlače.

Zvýšená produktivita a efektivita 
Vďaka integrácii najnovších technológií umožňujú nové modely používateľom pracovať efektívnejšie a produktívnejšie. Funkcie, ktoré šetria čas, ako napríklad detekcia podávania viacerých listov a vylepšená automatická korekcia šikmého podania, pomáhajú používateľom urýchliť prácu. Funkcia jednopriechodového obojstranného skenovania s kapacitou 300 listov skenuje dokumenty rýchlosťou až 280 obrázkov za minútu, čím zvyšuje produktivitu a efektivitu.

Bezkonkurenčné zabezpečenie na ochranu používateľov, zariadení a údajov
Modely BP-70M a BP-50M tiež integrujú špičkovú technológiu zabezpečenia, ktorá pomáha podnikom chrániť ich údaje. Funkcie ako kontrola integrity systému pri spustení, prevencia útokov na firmvér, ako aj antivírusová ochrana Bitdefender® pomáhajú chrániť pred škodlivými útočníkmi. To všetko s ľahko ovládateľným 10,1" plne plochým kapacitným dotykovým panelom a funkciami s podporou umelej inteligencie.

Podpora záväzkov udržateľnosti 
Nové multifunkčné zariadenia boli navrhnuté s ohľadom na environmentálne ciele podnikov a sú vybavené inovatívnymi funkciami na úsporu energie, ako je technológia pad-fusing a nové vlastnosti tonera.

Inovatívny systém tlačiarne umožňuje rýchlejšie zahriatie zariadenia a znižuje celkovú spotrebu energie multifunkčných zariadení.

Spolu s farebnými multifunkčnými zariadeniami formátu A3, ktoré boli uvedené na trh začiatkom tohto roka, dopĺňajú nové monochromatické modely BP-70M a BP-50M nový rad multifunkčných zariadení Future Workplace, ktorý pomáha zákazníkom spoločnosti Sharp vytvárať flexibilnejšie a bezpečnejšie pracoviská vhodné pre budúcnosť.

Nové modely BP-70M a BP-50M je možné zakúpiť už teraz u spoločnosti Sharp a jej partnerov. Viac informácií nájdete tu.