People in an office

Multifunkčné tlačiarne najnovšej generácie

Pracovisko sa navždy zmenilo, práca sa už neobmedzuje iba na kanceláriu a mnohí zamestnanci si teraz môžu užívať výhody bohatých možností hybridnej práce.

Ako môže spoločnosť Sharp pomôcť?

Najnovšia generácia kancelárskych kopírok alebo multifunkčných tlačiarní Sharp vám poskytne inteligentné technológie, ktoré vám umožnia zostať v spojení a produktívni skutočne odkiaľkoľvek – a umožní vašej firme využiť možnosti hybridného pracoviska.

Tieto multifunkčné tlačiarne pre pracoviská budúcnosti (Future Workplace MFPs) sa bezproblémovo integrujú s infraštruktúrou vašej spoločnosti a poskytnú zamestnancom bezpečný a predpisom vyhovujúci prístup ku kancelárskym tlačovým funkciám, a to odkiaľkoľvek a z akéhokoľvek zariadenia využívajúceho cloudové nástroje na spoluprácu. Vďaka vzdialenému monitorovaniu a správe (RMM) však stále máte všetku potrebnú kontrolu.

Bezproblémová konektivita

Naše multifunkčné tlačiarne pre pracoviská budúcnosti vám umožňujú pracovať flexibilne – kedykoľvek a odkiaľkoľvek. Sú prvými zariadeniami, ktoré sú vybavené natívnym konektorom pre Microsoft Teams, takže používatelia teraz môžu pristupovať, zdieľať, skenovať a tlačiť dáta zo svojich kanálov Microsoft Teams, Google a SharePoint bez ďalšieho softvéru. Funkcia Single Sign-On (SSO) zároveň poskytuje inteligentnejší spôsob prístupu k verejným cloudovým službám, lebo môžete bezpečne pristupovať, zdieľať, skenovať, tlačiť a ukladať informácie pomocou jediného, jednoduchého prihlásenia z ovládacieho panela, takže si nemusíte pamätať niekoľko prihlasovacích údajov.

Pre ešte väčšie pohodlie umožňuje mobilná aplikácia Synappx Go bezkontaktnú a vzdialenú tlač, ktorá prispôsobuje možnosti tlače novým požiadavkám práce na hybridnom pracovisku. Vďaka pripojeniu Bluetooth môžete svoj smartfón spárovať s multifunkčnou tlačiarňou a potom si na ovládacom paneli zobraziť adresár, takže odosielanie dokumentov vašim kontaktom je oveľa efektívnejšie a ľahšie.

A woman using CR5

Bezproblémové zabezpečenie

Naše multifunkčné tlačiarne pre pracoviská budúcnosti disponujú všetkými bezpečnostnými funkciami vojenskej úrovne zameranými na používateľa, ktoré sú súčasťou štandardnej výbavy mnohých najnovších multifunkčných tlačiarní Sharp, ako je kontrola prístupu, detekcia narušenia a firmvér s funkciou automatického liečenia, ale po novom taktiež výkonným systémom BitDefender na ochranu pred malvérom. Vďaka tejto ochrane si môžete byť istí, že budú vaše zariadenia, dáta aj firma vždy v bezpečí.

Aby sa znížila pracovná záťaž vášho IT tímu, sú aktualizácie zabezpečenia poskytované automaticky z cloudu, takže je kybernetická ochrana stále aktuálna a naše multifunkčné tlačiarne sú integrované s vašimi širšími stratégiami zabezpečenia dát prostredníctvom systému na správu bezpečnostných informácií a udalostí (SIEM). Naše bezpečnostné funkcie vám navyše pomôžu dosiahnuť súlad s predpismi pre správu dát, ako je GDPR.

A woman using CR5

Bezproblémová produktivita

Život na hybridnom pracovisku neznamená nutnosť obetovať ľahké používanie. Naše multifunkčné tlačiarne pre pracoviská budúcnosti totiž obsahujú mnoho funkcií navrhnutých tak, aby zaistili maximálnu produktivitu s minimálnym úsilím.

Majú 10,1" ovládací panel s mimoriadne citlivým dotykovým displejom, ktorý reaguje rovnako ako smartfón a má rovnaké intuitívne ovládanie. K dispozícii sú taktiež rôzne možnosti dokončovania a skladania, ktoré boli predtým k dispozícii iba na zariadeniach na nízkonákladovú produkčnú tlač. A zahŕňajú taktiež inteligentné možnosti skenovania, ktoré maximalizujú rýchlosť skenovania, odstraňujú prerušenia práce vďaka detekcii chybného zavedenia papiera a optimalizujú kvalitu obrazu pomocou umelej inteligencie, ktorá zaisťuje najlepšie možné rozlíšenie, gradáciu a úroveň kompresie.

Colleagues using the Huddle space

Bezproblémová udržateľnosť

Vylepšili sme ekologické parametre našich multifunkčných tlačiarní pre pracoviská budúcnosti a uľahčili tak plnenie vašich ekologických záväzkov. Inovatívne technológie zaisťujú, že spĺňajú, a často aj prekračujú, národné predpisy pre úsporu energie a majú nízku hodnotu typickej spotreby energie (TEC), ktorá je až o 27 % nižšia než v prípade predchádzajúcich modelov.

S cieľom minimalizovať spotrebu energie ponúkajú najlepšiu úroveň spotreby energie v pohotovostnom režime. Sú zároveň vybavené režimom pre úsporu energie, takže sa zapínajú/vypínajú iba v stanovenom čase. Disponujú taktiež snímačom pohybu, ktorý zaisťuje, že zostanú v režime spánku, pokým nezistia blížiaceho sa používateľa.

Okrem toho sa vyznačujú rýchlym zahrievaním a ich toner s nízkym bodom topenia spotrebováva menej energie, zatiaľ čo funkcia ekologického odporúčania navrhuje možnosti, ako je napríklad ekologické skenovanie. S cieľom znížiť plytvanie potom poskytujú vyššiu výťažnosť tonera a pred automatickým vysunutím kazety vždy spotrebujú všetok toner. V neposlednom rade sa pri ich výrobe používa až 10 % recyklovaného plastu.

Two people talking and scanning using the CR5