Luna 2 product shot web

Spoločnosť Sharp uvádza na trh nový rad farebných multifunkčných zariadení formátu A4, ktoré sú navrhnuté tak, aby spĺňali rastúce potreby a očakávania dnešných pracovných prostredí.

Nové modely prinášajú jednoduchú správu dokumentov s vylepšeným zabezpečením a zjednodušeným pripojením. 

Spoločnosť Sharp dnes oznámila uvedenie nového radu farebných multifunkčných zariadení A4 Business Workgroup, ktoré sú navrhnuté tak, aby spĺňali požiadavky moderného pracoviska. Dva nové modely, MX-C528F a MX-C428F, ktoré kladú dôraz na zjednodušenú konektivitu, ponúkajú rýchlosť až 50 strán za minútu, zvýšenú produktivitu a robustné zabezpečenie, a zároveň pomáhajú podnikom plniť ich environmentálne ciele. 

Nová generácia multifunkčných zariadení A4 prináša výkon oceňovaného radu A3 spoločnosti Sharp do svojich modelov A4, čím ďalej rozširuje ekosystém inteligentných kancelárskych zariadení a služieb Sharp a ponúka komplexné tlačové riešenie dimenzované tak, aby vyhovovalo potrebám každej firmy. 

Vylepšené funkcie pripojenia 
Nové multifunkčné zariadenia Sharp formátu A4 ponúkajú podnikom bezprecedentnú úroveň flexibilnej konektivity, ktorá spĺňa rastúce požiadavky moderného pracoviska. Cloudové funkcie uľahčujú spoluprácu zamestnancov na rôznych miestach a v rôznych časových pásmach, zatiaľ čo bezdrôtové pripojenie LAN umožňuje bezdrôtové používanie bez ohrozenia firemných bezpečnostných zásad. Široká škála funkcií mobilného pripojenia zaručuje, že každý, kto má smartfón, sa môže ľahko pripojiť a používať multifunkčné tlačiarne Sharp na vykonávanie dôležitých úloh. Okrem toho pokročilá technológia skenovania umožňuje používateľom rýchlejšie digitalizovať, zatiaľ čo pokročilé funkcie pomáhajú pracovným skupinám rýchlo, jednoducho a s pokojom dokončiť tlačové úlohy. 

Bezpečné tlačové riešenia
Nové modely sú vybavené najmodernejšími bezpečnostnými funkciami, ktoré zabezpečujú bezpečnosť dát (tlačových aj digitálnych). Integrovaný modul Trusted Platform Module (TPM) poskytuje používateľom dodatočné zabezpečenie tým, že ukladá šifrovacie kľúče pevného disku na samostatný hardvér, mimo miesta, kde sú uložené údaje, čím pridáva ďalšie vrstvy ochrany. Funkcia overovania SSL certifikátov automaticky kontroluje bezpečnosť všetkých serverov tretích strán komunikujúcich so zariadeniami, aby sa zabránilo neoprávneným alebo škodlivým pokusom o prístup k informáciám.

Inteligentné funkcie a dizajn
Zariadenia MX-C528F a MX-C428F majú jednoduché a moderné používateľské rozhranie, ktoré je konzistentné vo všetkých multifunkčných zariadeniach Sharp. Nová kapacitná dotyková obrazovka umožňuje viacdotykové ovládanie, ktoré je vhodné aj pre funkciu "Náhľad". Ovládací panel bez tlačidiel pripomínajúci tablet, ktorý je najčastejším dotykovým bodom multifunkčnej tlačiarne, tiež uľahčuje používateľom udržiavanie čistoty panelu multifunkčnej tlačiarne. 

Podpora cieľov udržateľnosti 
Zlepšovanie environmentálnych parametrov sa stáva čoraz väčšou prioritou mnohých podnikov. Modely MX-C528F a MX-C428F ponúkajú funkcie riadenia spotreby energie, ktoré znižujú spotrebu energie a zároveň plnia environmentálne záväzky a sú v súlade s európskymi predpismi. 

Ben Lake, senior product manager spoločnosti Sharp Europe, hovorí: "V spoločnosti Sharp si plne uvedomujeme, že moderné pracovisko kladie veľký dôraz na produktivitu a zjednodušenú konektivitu, zameriava sa na udržateľnosť a uvedomuje si riziká spojené s rastúcim objemom dát, ktoré sa denne spracovávajú. Preto náš nový rad A4 ponúka presne to, čo dnes podniky potrebujú. Prechod na hybridné pracovné modely prináša hlbšie prehodnotenie všetkých aspektov podnikania vrátane požiadaviek na veľkosť multifunkčných zariadení alebo tlačiarní, čo zvyšuje popularitu kompaktnejších formátov A4 alebo tlačiarní, takže stroje A4 s menšou plochou získavajú na popularite. 

Nové modely je už možné zakúpiť od spoločnosti Sharp a jej partnerov.