Sharp MFP

Spoločnosť Sharp uvádza dvojicu nových, čiernobielych MF na nízkonákladovú produkčnú tlač

Bratislava – Spoločnosť Sharp dnes oznámila uvedenie dvoch nových, vysokovýkonných čiernobielych multifunkčných tlačiarní na nízkonákladovú produkčnú tlač, ktoré sú určené pre vyťažené tlačové prostredia s vysokými požiadavkami v oblasti priamej tlače. Vysokorýchlostné modely MX-M1056 a MX-M1206 ponúkajú celú paletu vylepšených funkcií na zaistenie produktivity, rozšírené zabezpečenie a výkonné funkcie workflow, ako aj intuitívne používateľské rozhranie, spoločné naprieč celým portfóliom multifunkčných tlačiarní Sharp, čo maximalizuje produktivitu a nižšie prevádzkové náklady.

Nové modely sú vybavené vylepšenými funkciami na zvýšenie produktivity, poskytujú rýchlosť skenovania až 240 str./min. a rýchlosť tlače až 120 str./min., rýchly čas zahrievania a kapacitu papiera až 13 500 listov pre ešte dlhšiu nepretržitú tlač. Pre širšiu škálu profesionálne spracovaných firemných dokumentov si používatelia môžu vybrať z rôznych štýlov papiera so štandardnými formátmi až do šírky SRA3/A3 a gramáže papiera až 300 g/m2. MFP takisto ponúkajú široký výber pokročilých dokončovacích funkcií vrátane novej technológie GBC SmartPunch™ na skladanie a perforácie, čo v konečnom dôsledku prispieva k zníženiu nákladov pri vlastnej výrobe marketingových materiálov.

Nové monochromatické multifunkčné tlačiarne poskytujú obsluhe tlačiarne kompletnú kontrolu nad workflow prostredníctvom jedného, ľahko použiteľného rozhrania, ktoré je prístupné cez sklopný 15,4" farebný dotykový LCD displej. Najlepší plne prispôsobiteľný ovládací panel je spoločným prvkom celého súčasného radu multifunkčných tlačiarní Sharp, čo zvyšuje používateľský komfort a maximalizuje efektivitu správy úloh, pretože tí, ktorí už zariadenia Sharp poznajú, budú na prácu s týmito zariadeniami ihneď pripravení.

Popri pokročilej technológii produkčnej tlače Sharp je možné tlačiarne integrovať so špičkovým digitálnym tlačovým serverom EFI Fiery®, ktorý ponúka možnosť dokončovať čiastkové súbory a tlačiť variabilné dáta. Multifunkčné tlačiarne takisto umožňujú prístup k rozšírenému okruhu cloudových služieb, ako sú OneDrive, Disk Google, SharePoint Online a Dropbox. Jednoduchá integrácia s existujúcimi sieťovými aplikáciami a verejnými cloudovými službami znamená, že je možné informácie bezpečne odkiaľkoľvek a kedykoľvek zdieľať a pristupovať k nim, čo optimalizuje produktivitu pracovných skupín.

Nové modely MX-M1056 a MX-M1206 prinášajú odolné funkcie zabezpečenia ako je prevencia útoku na firmvér a schopnosť jeho automatickej obnovy, ktoré môžu detegovať škodlivé narušenie a obnoviť firmvér zariadenia do pôvodného stavu. Funkcie ochrany pomocou dôveryhodných aplikácií a overovania SSL certifikátov pomáhajú chrániť súborový systém zariadenia pred neoprávneným prístupom.

Alexandr Stočes, Product Manager, Sharp Electronics CEE uvádza: „Firemné reprografické oddelenia a interné tlačiarne potrebujú produkčné tlačiarne, ktoré sú spoľahlivé a môžu zaručiť trvalo vysoký výkon potrebný na najnáročnejšie tlačové úlohy. Nové tlačiarne MX-M1056 a MX-M1206 kombinujú funkčnosť a zabezpečenie s vysokou rýchlosťou tlače a skenovania, podporujú sofistikovanú správu úloh a vysokú produktivitu na dokončenie väčšieho počtu úloh aj vyšších objemov.“

Tieto nové modely sú už teraz k dispozícii v spoločnosti Sharp a u jej partnerov.