PB-L2B Series News page

Sharp rozširuje rad 4K BIG PAD o novú generáciu inteligentných zariadení radu PN-L2B

srozlíšením 4K. Rad PN-L2B BIG PAD nadväzuje na rad cenami ovenčených interaktívnych riešení Sharp, ktoré ponúkajú vynikajúcu čistotu rozlíšenia 4K a intuitívne ovládanie a umožňujú v zasadacích a rokovacích miestnostiach spoluprácu a produktivitu novej generácie.

Zariadenia radu PN-L2B sú kdispozícii s rôznymi veľkosťami veľkoformátových displejov 65", 75" a 86", ktoré vyhovejú snáď každému kancelárskemu alebo konferenčnému prostrediu. Displeje majú rozlíšenie 3840× 2160 Ultra HD 4K, čo prináša skutočný zážitok z čítania v rozlíšení 4K s najlepším rozlíšením obrazu a vysokým kontrastom, ktorý zaisťuje jasné a presné zobrazenie informácií.

Displeje poskytujú intuitívne používateľské prostredie 4K ako pri práci "perom na papieri", takže písanie na obrazovke je rovnako prirodzené a ľahké ako so skutočným perom a papierom. Technológie Zero Bonding a PrecisionTouch zaisťujú presné a citlivé písanie a kreslenie s minimálnou latenciou a takmer okamžitou odozvou, takže sa používatelia môžu sústrediť na prácu bez akéhokoľvek technického rozptyľovania.

Rad PN-L2B je prvým radom BIG PAD, ktorý ponúka voliteľný AV Soundbar s priestorovou kamerou, mikrofónom a reproduktorom, ktoré sú ideálne na efektívne vedenie hybridných schôdzí. Okrem toho sú displeje vybavené launcherom Synappx™ na použitie s aplikáciami a službami Synappx od spoločnosti Sharp, ktoré podporujú ľahké nastavenie schôdzí a zjednodušené virtuálne konferencie na zlepšenie tímovej spolupráce.

Integrovaný 4K PC na platforme Android zaisťuje bezproblémovú spoluprácu a produktivitu vďaka predinštalovaným aplikáciám pre systém Android a ľahkej inštalácii aplikácií tretích strán. Integrované bezdrôtové pripojenie umožňuje jednoduché a ľahké zdieľanie informácií z akéhokoľvek inteligentného zariadenia. Tento rad ponúka odstupňované úrovne zabezpečenia s rôznymi možnosťami zabezpečenia, ako je napríklad uzamykanie aplikácií, ktorý zvyšuje zabezpečenie dát.

Otvorená architektúra zariadení radu PN-L2B poskytuje flexibilitu a všestranné možnosti pripojenia, ktoré pomáhajú splniť požiadavky náročných firemných prostredí. Jednotný konektor USB-C odstraňuje ťažkosti pri pripojení a zaisťuje jednoduché zdieľanie informácií a začatie schôdzí bez oneskorenia. Vďaka pridanému slotu kompatibilnému s OPS ponúkajú monitory rozšíriteľnú funkcionalitu pomocou doplnkov a riešení od tretích strán.

Christopher Parker, Senior Product Manager v spoločnosti Sharp NEC Display Solutions, hovorí: "Sme hrdí na to, že môžeme rozšíriť náš rad oceňovaných interaktívnych riešení BIG PAD a priniesť najlepší dotykový výkon a spoľahlivosť 4K vdanej triede do ešte širšieho spektra prostredí. Tieto displeje novej generácie zvyšujú produktivitu a efektivitu tým, že firmám poskytujú všetky nástroje aaplikácie na spoluprácu, ktoré umožňujú efektívnu tímovú prácu."

Model PN-L752B si je možné kúpiť už teraz prostredníctvom spoločnosti Sharp a jej partnerov, model PN-L862B bude k dispozícii od mája 2022 a model PN-L652B potom od augusta 2022.