Displeje Digital signage

Čo je digital signage?

Digital signage predstavuje viac než len informácie o tom, ako sa dostať z bodu A do bodu B, a predstavuje AV zariadenia, ktoré slúžia na moderné a vkusné odovzdávanie oznámení, pokynov a pôsobivého obsahu, napríklad marketingových kampaní.

Large digital signage in boutique store-Audio Visual-Product

Existujú odlišné typy digital signage?

V ponuke je veľa typov zariadení pre digital signage, od malých a kompaktných až po rozsiahle videosteny. Sú veľmi obľúbené, pretože je možné ich používať v najrôznejších odvetviach a prostrediach s podporou AV softwaru a príslušenstva;

  • Automatizovaný obsah na jednej obrazovke – správy, šport, počasie, dopravné informácie, dizajnérske štúdiá, vzdelávacie a zdravotnícke zariadenia.
  • Digitálne predajné displeje – pohostinské miesta a displeje v obchodoch, tax-free obchody
  • DooH (Digital out of Home) messaging – bankovníctvo, poisťovníctvo, korporátne firmy, verejné priestory
  • Mapy a orientačné prvky – statické a interaktívne displeje v nákupných centrách, záujmových miestach, zábavných parkoch, vzdelávacích a zdravotníckych zariadeniach.
  • Videosteny – centrá miest, veľké dopravné uzly, reklama predajcov
Gourmet pizza promo on digital signage-Audio Visual-Product

Oznámenia, ktoré preniknú šumom...

Uprednostnením digitálnych obrazoviek oproti tradičnejším formám signage zaručene dosiahnete oveľa väčší účinok svojich oznámení.

Digital signage umožňuje firmám a značkám preniknúť na často veľmi nasýtené trhy, v ktorých bojujú s konkurenciou, a zvýšiť angažovanosť zákazníkov prostredníctvom cieleného obsahu a oznámení, ktoré sa týkajú predovšetkým neangažovaného publika, ktoré je stále v pohybe.

Digital signage môže byť navyše významným prvkom marketingového komunikačného mixu. Kvalitný obsah – prezentovaný v intenzívnych farbách a s pútavými obrázkami a riadený centrálne s presnosťou a účelnosťou – je fantastickým spôsobom, ako v podstate kdekoľvek priamo osloviť svoje publikum.

Digital signage in food-court-Audiovisual-Product

Veľkosti a dostupnosť

Rozmanitosť možností digital signage je široká a AV vybavenie a software môžete prispôsobiť svojmu projektu alebo kampani/potrebám.

Od jednotlivých obrazoviek s uhlopriečkou od 32" do 120" až po veľké, komponentové videosteny, ako je tomu napríklad na newyorskom Times Square, sa môžu prispôsobiť rôznym konfiguráciám podľa vašich potrieb a rozpočtu.

Pri výbere najvhodnejšieho riešenia digital signage zohľadnite:

  • Veľkosť – Čo a kde zobrazujete? Text s veľkým objemom dát bude na komponentovej stene horšie viditeľný a úderná kampaň môže na malej obrazovke stratiť svoju silu...
  • Konektivita – Ako bude vaše digital signage zariadenie prepojené so systémom správy obsahu, Wi-Fi a internetovými možnosťami?
  • Zvuk a jas – Zvýšený jas pozitívne ovplyvňuje viditeľnosť obrazovky, ale zvážte taktiež umiestnenie a cieľové publikum.
  • Prevádzkové hodiny – Potrebujete schopnosť nepretržitej prevádzky? V takom prípade je obvykle vyžadovaná vysokokvalitná audiovizuálna technika komerčnej triedy, aby vyhovela nárokom kladeným na zariadenie.

Vďaka rozsiahlemu sortimentu spoločnosti Sharp máte na výber z nekonečných možností. Preskúmajte naše AV zariadenia aj AV software a príslušenstvo a nájdite si dokonalé riešenie digital signage.

PN-HW range of digital signage-Audio Visual-Product