Half-cell PV panels arranged
Half-cell PV panels arranged

Solárna energia

Solárne panely od priekopníka v oblasti solárnej energetiky.

homeowner in front of solar powered home
homeowner in front of solar powered home

Dom napájaný solárnou energiou

Vyrábajte si vlastnú čistú energiu a ušetrite náklady.

woman investor in front of PV power plant at sunset
woman investor in front of PV power plant at sunset

Solárne elektrárne

Komerčne atraktívne fotovoltické panely pre váš projekt fotovoltiky

factory rooftop PV installation with man standing on it
factory rooftop PV installation with man standing on it

Komerčné a priemyselné

Staňte sa ekologickou firmou so svojím vlastným solárnym systémom

Solárna energia

Vitajte v sekcii webových stránok spoločnosti Sharp venovanej solárnym fotovoltickým panelom. Bohužiaľ, v tomto jazyku nedisponujeme úplnou sekciou webových stránok o solárnej energii. Preto odkazy na tejto stránke vedú na naše webové stránky EÚ, ktoré sú v angličtine. Ak neovládate angličtinu, odporúčame použiť funkciu prekladu v prehliadači, ktorú mnohé prehliadače ponúkajú. 

Kontaktné formuláre v dolnej časti stránky sú vo vašom jazyku.  

Váš solárny partner na celý život

Ak hľadáte vysokokvalitné solárne panely na ekologickú výrobu energie, ste na správnom mieste. Poskytovanie riešení pre solárnu energiu je jedným z hlavných odborov spoločnosti Sharp už viac než 60 rokov. K dnešnému dňu dodala spoločnosť Sharp po celom svete viac než 50 miliónov špičkových fotovoltických (FV) panelov, ktoré uspokojujú potreby tisícov medzinárodných zákazníkov v oblasti solárnej energie.

Z našej európskej kancelárie predávame naše solárne systémy montážnym firmám, distribútorom a projektovým spoločnostiam v Európe, na Strednom východe a v Afrike. Koncoví zákazníci, ako sú majitelia domov alebo komerční zákazníci, si môžu kúpiť naše fotovoltické panely spoločne so službou inštalácie od našich miestnych montážnych firiem.

Využite naše bezkonkurenčné odborné znalosti v oblasti fotovoltiky

S viac než miliónom zákazníkov po celom svete a dodávkami viac než 50 miliónov fotovoltických panelov vyrobila spoločnosť Sharp 15,4 GW (gigawattov) energie, čo zodpovedá celkovému zníženiu emisií CO2 o 168 Mt (megaton) Spoločnosť Sharp má za sebou viac než päťdesiat rokov pôsobenia ako výrobca solárnych zariadení, čo predstavuje najdlhšiu skúsenosť v odbore, vďaka ktorej si vo svete solárnych zariadení získala vynikajúcu povesť. Solárne panely Sharp sa využívajú v mnohých oblastiach: od rodinných domov a inštalácií v extrémnych prostrediach, ako sú majáky a satelity, až po nedávno dokončené solárne elektrárne s výkonom rádovo niekoľko megawattov.

„Inovácia a vývoj technológie solárnych modulov od spoločnosti Sharp v priebehu pol storočia nám umožnili neustále sa zlepšovať a prispôsobovať sa situácii na trhu.  V priebehu rokov sa nám podarilo naplniť očakávania po celom svete a sme hrdí na to, že sme uznávaní ako silný a spoľahlivý dodávateľ a produktový partner. Náš neustály rast je toho dôkazom.

Peter Thiele, Prezident Sharp Energy Solutions Europe

 

 

Peter Thiele holding a sticker into the camera

Osvedčená fotovoltická technológia

Portfólio vysokovýkonných solárnych modulov od spoločnosti Sharp je určené tak pre rezidenčné a komerčné inštalácie, ako aj pre inštalácie v otvorenom prostredí. Náš sortiment fotovoltických panelov neustále prispôsobujeme najnovším technológiám a každú novú technológiu pred použitím dôkladne preverujeme, aby sme zaistili jej dlhodobú životnosť.

Odoberáme výhradne kvalitné komponenty a naše panely testujeme podľa noriem IEC. To znamená, že ponúkame iba osvedčené technológie a solárne moduly, ktoré sú konštruované s cieľom zaistiť vysokú výkonnosť počas 30 rokov. Všetky naše moduly disponujú dlhým zoznamom osvedčení od uznávaných inštitúcií, ako sú VDE a TÜV.

three PV panels

Staňte sa veľkoobchodným alebo inštalačným partnerom spoločnosti Sharp

Ako distribútor alebo spoločnosť v oblasti montáže fotovoltických zariadení potrebujete v rámci svojho solárneho portfólia silnú značku. Sharp je jedinečnou značkou fotovoltických zariadení, ktorá si za sto rokov svojej činnosti získala dôveru ľudí a naďalej pokračuje v inováciách výrobkov z najrôznejších kategórií. Zistite, aké výhody vám môže priniesť spojenie so silnou globálnou značkou so solídnym fotovoltickým portfóliom a našimi službami, ktoré podporia váš úspech.

PV installer on a roof

Rozvíjajte fotovoltické projekty so spoločnosťou Sharp

Okrem dodávok technických zariadení je spoločnosť Sharp aktívna aj v oblasti projektov po celom svete, kde na vývoji solárnych elektrární spolupracuje s ďalšími partnermi. Investorom, vlastníkom pozemkov a developerom ponúkame jedinečné príležitosti na spoločný rozvoj fotovoltických projektov najrôznejšej povahy.

Ako japonská spoločnosť môžeme v mnohých krajinách sveta poskytnúť prístup k atraktívnym dotačným programom japonskej vlády pre fotovoltické elektrárne.  Zároveň sme k dispozícii pre nedotované PPA projekty v rozsahu niekoľkých MW.

Two men with hard hats walking on grass in front of PV plant talking

Zoznámte sa s tímom solárnej energetiky

Náš medzinárodný tím sa skladá z jedinečných osobností, ale spája nás vášeň pre fotovoltiku a snaha pracovať s našimi partnermi na zelenej budúcnosti. Sme hrdí na kvalitu vysokovýkonných solárnych panelov, ktoré vyrábame, a na záruky, ktoré poskytujeme. Väčšina našich kolegov pracuje pre spoločnosť Sharp už viac než desať rokov. Niektorí z našich členov majú desiatky rokov skúseností s fotovoltikou.

Tím Sharp Energy Solutions sídli už viac než 25 rokov v nemeckom Hamburgu. V našej kancelárii v Hamburgu sídlia tímy solárneho servisu, marketingu, rozvoja a podpory predaja, produktového inžinierstva a manažmentu. Okrem toho máme niekoľko obchodných manažérov po celej Európe (Poľsko, Španielsko, Holandsko, Anglicko), aby sme čo najlepšie zaistili služby pre našich zákazníkov v jednotlivých krajinách.

sharp solar team at exhibition

Kontakt na tím Sharp Solar