Zabezpečenie tlače

Chránite vaše dáta?

Tlačiarne a multifunkčné tlačiarne sú dôležitou súčasťou workflow dokumentov a obchodných procesov vo vašej organizácii. Ak však nie sú správne spravované, môžu byť potenciálnym slabým miestom vašich zásad zabezpečenia dát alebo sietí. A vzhľadom na stále prísnejšie regulačné požiadavky, ako je všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov (GDPR), vieme, že organizácie potrebujú čo najviac pomoci a podpory.

Čím vyspelejšími a ucelenejšími sa multifunkčné tlačiarne stávajú, tým predstavujú väčšie ohrozenie dôverných informácií, ktoré sú tu kopírované, tlačené, skenované alebo faxované, pričom všetky podniky nesú zodpovednosť za ochranu dát, ktoré uchovávali o svojich zákazníkoch a zamestnancoch.

Spoločnosť Sharp poskytuje sadu funkcií pre správu bezpečnostných informácií a udalostí (SIEM), ktoré pomáhajú chrániť vaše informácie a dokumenty pred mnohými hrozbami. Poskytneme vám nástroje na kontrolu a správu zásad zabezpečenia tlače a pomôžeme vám chrániť dôverné informácie bez ohľadu na to, ako sú zaznamenávané, ukladané, tlačené alebo zdieľané prostredníctvom siete.

Product-MX-M1206-scanning-paper

Nezabezpečené tlačové postupy

Narušenie bezpečnosti IT prostredníctvom sieťových zariadení, ako sú multifunkčné zariadenia a tlačiarne, je realitou - a je stále horšie, pretože sú využívané nové slabé miesta. Môže ísť o rôzne formy, od napadnutia siete otvorenou bránou až po ľudskú chybu, ktorá môže spočívať napríklad v tom, že dokument s citlivými informáciami zostane vo výstupnom zásobníku. Nech už však k narušeniu dôjde akokoľvek, môže spôsobiť vašej firme značné škody – ako finančné, tak obchodné.

Zabezpečenie tlačovej infraštruktúry v celom prostredí kancelárií je teraz strategickou prioritou. Zároveň však chápeme, že je nevyhnutné zaistiť ľahký prístup k tlači.

Spoločnosť Sharp preto predstavila službu Smart Security Service – inovatívne zabezpečenie ako službu, ktorá vám pomôže porozumieť hrozbám, ktorým je vaša firma vystavená a poskytne vám ochranu zariadenia, ktorá je prispôsobená individuálnym potrebám vašej kancelárie.

Man-pressing-lock-icon-on screen

SPOLUPRÁCA NA ZABEZPEČENIE TLAČE, KTORÉ POTREBUJETE

Smart Security Service

Naše inovatívne zabezpečenie ako služba vám pomôže porozumieť hrozbám, ktoré ohrozujú vašu firmu, a poskytne vám ochranu prispôsobenú vašim individuálnym firemným potrebám – a to úplne bez nutnosti vášho zásahu.

Budeme vás prevádzať súčasným aj stále sa vyvíjajúcim prostredím hrozieb pre multifunkčné tlačiarne, aby ste sa mohli rozhodnúť, aká úroveň zabezpečenia je pre vás najvhodnejšia. Naši odborníci vopred nakonfigurujú a dodajú novú multifunkčnú tlačiareň presne podľa požiadaviek vašej firmy, čím zaistia účinnú ochranu vašich informácií bez obmedzenia flexibility, ktorú vy a vaša firma potrebujete.

Inštalácia a integrácia sú čo najjednoduchšie, takže vaše zariadenia sú maximálne zabezpečené už od okamihu, keď stlačíte tlačidlo pre tlač.

People-around table-having meeting