BP-70C31

Objavte multifunkčné tlačiarene Sharp

Preskúmajte našu širokú ponuku kopírok Sharp, ktoré vyhovejú vašim firemným potrebám.

Kontaktujte nás

Pre domáce kancelárie, malé a stredné firmy aj väčšie podniky máme všetko...

multifunkčné zariadenia Sharp poskytujú bezproblémovú funkcionalitu pre akékoľvek požiadavky zákazníka, od základného zariadenia pre začínajúcich podnikateľov až po plne sieťovo pripojenú multifunkčnú tlačiareň Sharp so všetkými mysliteľnými možnosťami dokončovania, ktorá poskytuje podporu malým a stredným podnikom aj rušným firemným prostrediam.

Či už potrebujete čiernobielu alebo farebná tlač, skenovanie a faxovanie, alebo vyžadujete viacero možností dokončovania, projektujeme našu širokú ponuku kopírok alebo multifunkčných tlačiarní Sharp tak, aby s vami spolupracovali a zlepšovali produktivitu, efektivitu a kooperáciu vo vašej firme bez kompromisov v kvalite.

Efektivita a zabezpečenie obyčajným stlačením tlačidla

Naša široká ponuka – od základných modelov až po mutifunkčné tlačiarne Sharp typu „ All-in One“ s kopírovaním, skenovaním a faxovaním – je vybavená mnohými efektívnymi a bezpečnými funkciami nastavenia.

Podporujeme zabezpečenie digitálnej transformácie pomocou funkcií, ako je skenovanie do e-mailu, na rýchlu a bezpečnú digitalizáciu papierových pracovných postupov. Vďaka bezdrôtovému pripojeniu, intuitívnemu a prispôsobiteľnému rozhraniu dotykového ovládacieho panela, pohybovým senzorom, pokročilej ochrane dát a ďalším prvkom zaisťujeme produktivitu a zároveň udržujeme vaše dáta v bezpečí

MFP Panel

Inteligentná kooperácia naprieč celým podnikom

Multifunkčné tlačiarne a kopírky Sharp umožňujú vytvárať vysokokvalitné dokumenty a ľahko ich zdieľať vďaka inteligentnému pripojeniu, prístupu ku cloudovému úložisku a softvéru na distribúciu dokumentov – vďaka tomu môžete sledovať projekty a informovať príslušné osoby, nech sú kdekoľvek.

Či už teda zdieľate nápady so spolupracovníkmi na projekte, alebo materiály obsahujú citlivé informácie, ako sú napríklad finančné alebo právne dokumenty, inteligentné nástroje na spoluprácu od spoločnosti Sharp v kombinácii s najlepšími bezpečnostnými funkciami na trhu vám umožnia bez problémov vaše projekty ďalej rozvíjať.

Two colleagues at desks using laptop and smartphone

Vaša multifunkčná tlačiaren Sharp môže rásť spoločne s vami

K multifunkčnej tlačiarni Sharp môžete pridať voliteľné príslušenstvo a rozširovať ju podľa toho, ako sa budú rozvíjať vaše potreby v budúcnosti. Pridajte dokončovacie funkcie, ako je dierovanie, tvorba brožúr, zošívanie a triedenie.

Potrebujete viac pamäte? Na niektorých zariadeniach môžete pridať pevný disk a vďaka rozšíreniu zásobníkov papiera zvýšiť kapacitu tlače, aby ste uspokojili rastúce potreby svojej firmy.

Ak napríklad pracujete v oblasti dizajnu alebo potrebujete nepretržité tlačové riešenie pre svoje produkty, farebná multifunkčná tlačiaren Sharp formátu A3 alebo naše produkčné tlačiarne pre nízkonákladovú tlač ľahko zvládnu zvýšené pracovné zaťaženie a vy sa budete môcť venovať dôležitejším veciam.

MX-M1206