MS Teams meeting
MS Teams meeting

Displeje a AV zariadenia

Komunikácia a spolupráca v digitálnom veku stále viac závisí od inteligentných audiovizuálnych riešení, od digital signage po videokonferencie.

Čo sú to audiovizuálne zariadenia?

Za audiovizuálne zariadenie sa považuje akékoľvek zariadenie alebo systém vybavený zvukovými aj obrazovými súčasťami.

Audiovizuálne alebo taktiež inak AV zariadenie hrá kľúčovú rolu v každodennom živote v rôznych oblastiach od domácností, škôl a nemocníc až po malé podniky, nákupné centrá a veľké globálne firmy. Akékoľvek AV zariadenie v kombinácii s AV softvérom a príslušenstvom maximalizuje a dopĺňa celkové AV riešenie.

Interaktívna audiovizuálna dokonalosť...

Svet sa vďaka neustále sa rozvíjajúcim technológiám značne zmenšil a audiovizuálne (AV) zariadenie hrá neoddeliteľnú rolu pri stretávaní ľudí v oblasti podnikania aj mimo neho.

Dávno sú preč časy, keď sme sa všetci tiesnili pri konferenčnom telefóne a bojovali s hlukom v pozadí. Na jeho miesto nastupujú inteligentné videokonferencie, audio a vizuálne riešenia, ktoré prepájajú oddelenia, kancelárie, krajiny, a dokonca aj kontinenty a umožňujú usporadúvať diskusie a udržiavať veci v pohybe. Podniky, školy a zdravotnícke zariadenia môžu ľahko spolupracovať pri hovoroch s viac než 50 účastníkmi.

Interaktívne dotykové displeje poskytujú elegantný a moderný prístup k obchodným ponukám, prezentáciám a prognózam – či už sa chystáte na budúci fiškálny rok, alebo prednášate výskumnú prácu, vaša prezentácia nikdy nebude vyzerať lepšie.

Five people in meeting room with windows collaboration display from Sharp

Privádzame komunikáciu k životu…

Nie všetky displeje a AV zariadenia sú interaktívne. Neinteraktívne audiovizuálne zariadenia nájdete napríklad v recepciách a čakárňach, dopravných uzloch, maloobchodných priestoroch, dizajnérskych štúdiách, nemocničných oddeleniach, školách, firemných budovách, zasadacích miestnostiach a zábavných podnikoch.

Na týchto a ďalších miestach sa používa široká škála kvalitného audiovizuálneho vybavenia – vrátane profesionálnych displejov, digitálnych nápisov a videostien – na zobrazovanie čohokoľvek od marketingových kampaní až po pokyny a návody.

S ďalším vývojom potrieb bude audiovizuálna technológia čoraz inteligentnejšia a bude umožňovať viac konfigurácií, nepretržitú prevádzku a možnosti zobrazenia vo vysokom rozlíšení, aby bolo možné dosiahnuť jasné a pôsobivé výsledky.

V ponuke sú audio- a vizuálne riešenia, ktoré vyhovejú všetkým potrebám, s rôznymi radmi, ktoré vyhovejú rozpočtu a požiadavkám vo všetkých priemyselných odvetviach. Preskúmajte naše displeje a AV zariadenia aj AV softvér a príslušenstvo a nájdite dokonalé riešenie práve pre seba.

Wayfinding in mall-Audio Visual-Lifestyle, Sharp