Farebné tlačiarne

Dodajte svojim dokumentom prehľadnosť

Nech už pracujete v akomkoľvek odbore, farebné tlačiarne pomôžu vašim dokumentom na stranách vyniknúť, uľahčia komunikáciu a porozumenie a urobia skutočný dojem.

Product-Printer-MX-C304W-colour scanning

Multifunkčné tlačiarne s mnohými schopnosťami

Farebné tlačiarne A4 a A3 sú všestranným doplnkom každého pracoviska. Vyberte si zo stolových tlačiarní alebo odolných samostatne stojacich jednotiek, ktoré vyhovujú vášmu priestoru a potrebám. Ako kompletné tlačové riešenie si vyberte farebné multifunkčné tlačiarne typu „all-in-one“. Tieto zariadenia predstavujú posledné slovo v oblasti kancelárskej produktivity a kombinujú funkcie tlače, kopírovania, faxovania, skenovania a skenovania do e-mailu v jednom zariadení.

S produkčnými tlačiarňami pre nízkonákladovú tlač môžete využívať výhody celej škály profesionálnych funkcií, od farebného kopírovania a tlače formátu A3 až po dierovanie, zošívanie a výrobu brožúr.

BP-60M45

Mali by ste uprednostniť farebnú tlačiareň pred čiernobielou?

Záleží na tom, čo od svojich dokumentov potrebujete. Ak tlačíte prezentácie, zložité tabuľky alebo marketingové materiály, sú na túto prácu pravdepodobne najvhodnejšie farebné tlačiarne. Ak však tlačíte iba textové dokumenty s obmedzeným počtom farieb alebo úplne bez nich, postačí vám čiernobiela tlačiareň.

Four colleagues in a business meeting with printed documents

Aké bezpečné sú farebné tlačiarne?

Inteligentné doplnky pre multifunkčné tlačiarne zaisťujú bezpečnosť vašich dát. Koniec koncov, tlačiarne je možné napadnúť ako aj počítače. Pamäť tlačiarne môže obsahovať dáta všetkých vašich posledných výtlačkov a aj toto úložisko môžu hekeri napadnúť ako počítač.

Preto by ste sa pri výbere farebnej tlačiarne mali zamerať na tieto bezpečnostné prvky:

  • Firmvér s automatickým liečením. Počítačový kód v jadre tlačiarne sa môže v prípade napadnutia poškodiť. Vyberte si farebnú tlačiareň s ochranou v podobe automatického liečenia, ktoré zaisťuje maximálnu bezpečnosť.
  • Systém na správu dôveryhodných aplikácií. Niektoré tlačiarne používajú systém na správu dôveryhodných aplikácií, aby zabránili neoprávnenému použitiu. Najlepšie tlačiarne monitorujú pokusy o prístup a umožňujú ho výhradne aplikáciám a operačnému firmvéru, ktoré sú na schválenom zozname dôveryhodných aplikácií
  • Šifrovanie. Pre tlačiareň použite zabezpečenie vojenskej úrovne, napríklad profil zabezpečenia Protection Profile for Hardcopy Devices (HCD-PP v1.0). Uistite sa, že je zariadenie vybavené taktiež certifikátom SSL/TLS, ktorý automaticky kontroluje, či je komunikácia s tlačiarňou bezpečná 
Man-pressing-lock-icon-on screen

Inteligentnejšia tlač pomocou správneho softvéru

Softvér na správu tlače vám pomôže maximálne využiť vašu farebnú laserovú tlačiareň. Tento inteligentný softvér maximalizuje efektivitu tlače, pomáha analyzovať využitie tlačiarne a používať špeciálne pravidlá, napríklad na obmedzenie prístupu k farebnej tlači na určitých členov tímu.

Najlepší softvér na správu vám zároveň umožní doplniť tlačiarne o overovanie používateľov, čo zaistí bezpečnosť citlivých dát a obmedzí plytvanie papierom.

Office workers working at desk and an informal meeting