Čiernobiele tlačiarne

Spoľahlivé a jednoduché

Ak nie je potrebná farebná tlač, čiernobiele tlačiarne ponúkajú cenovo výhodnú možnosť kancelárskej tlače, ktorá nie je na úkor kvality ani rýchlosti.

Nedovoľte, aby pomalá kancelárska tlačiareň znižovala produktivitu práce. Čiernobiele tlačiarne sú často jedny z najrýchlejších tlačiarní, preto si overte, aký počet strán za minútu tlačiareň zvládne a ako rýchlo dokáže vytlačiť prvú stranu. Ak je problém s miestom, poobzerajte sa po stolových tlačiarňach s menšími rozmermi.

Vďaka voliteľnému bezdrôtovému pripojeniu môžete umožniť rýchlu a ľahkú tlač z akéhokoľvek telefónu alebo notebooku pripojeného k sieti Wi-Fi.

BP-70M65

Zvýšte produktivitu a efektivitu na pracovisku

Môžete taktiež zvážiť obstaranie čiernobielej multifunkčnej tlačiarne typu „all-in-one“. Tieto multifunkčné tlačiarne spájajú tlač, faxovanie, skenovanie a kopírovanie do jedného riešenia, takže váš tím nájde všetko potrebné na jednom mieste. Okrem toho veľa multifunkčných tlačiarní ponúka taktiež pokročilé dokončovacie funkcie, ktoré umožňujú rýchlo a jednoducho vytvárať vysokokvalitné brožúry a brožúry so šitím.

Zamyslite sa nad svojimi tlačovými potrebami: potrebujete často výtlačky formátu A4 a A3? Formát A3 je užitočný, ale potrebujú ho vaše tímy?

Aby ste mohli pokračovať v digitálnej transformácii a digitalizovať tradične papierové pracovné postupy, umožňujú multifunkčné tlačiarne skenovať do e-mailu. Môžete tak naskenovať papierový dokument a odoslať ho e-mailom priamo zo zariadenia zvolenému príjemcovi. Prípadne môžete skenovať priamo do priečinkov alebo do softvéru na správu dokumentov.

A woman using an MFP in an office

Uchovávajte svoje dáta v bezpečí

Vaše firemné dáta sú cenné, ale aj tlačiareň je možné napadnúť ako napríklad notebooky. Pamäť tlačiarne môže obsahovať dáta všetkých vašich výtlačkov, takže aj tlačiarne potrebujú zabezpečenie ako notebooky alebo stolové počítače.

Určite sa zamerajte na bezpečnostné funkcie, ako je šifrovanie, systém na správu dôveryhodných aplikácií a firmvér s automatickým liečením.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Inteligentný softvér na tlač a správu dokumentov

So softvérom na správu tlače môžete ľahko a rýchlo ovládať svoju flotilu tlačiarní.

Softvér na správu dokumentov a tlače vám pomôže rozhodnúť, kto bude môcť jednotlivé tlačiarne používať. Môžu to byť celé tímy alebo vybraní jednotlivci. Môžete taktiež vybrať, kto môže môcť používať určité funkcie – napríklad umožniť marketingovému oddeleniu prístup k farebnej tlači a ostatným používateľom povoliť iba čiernobielu tlač. Môže pomôcť zlepšiť správu dokumentov, bezpečné ukladanie dokumentov a veľa ďalšieho.

Vďaka funkciám na správu prístupu používateľov, zníženie plytvania papierom a kontrolu tlačiarne môžete zaistiť, aby vaša tlačiareň bola nákladovo efektívna.

Office workers working at desk and an informal meeting