Office workers working at desks
Office workers working at desks

Ďalšie informácie o multifunkčných tlačiarniach

Multifunkčné tlačiarne, ktoré sú nutnou súčasťou každodenného chodu firmy alebo domácej kancelárie, sú k dispozícii v rámci širokej ponuky, ktorá vyhovie potrebám všetkých typov zákazníkov.

Zariadenie, ktoré vám bude vyhovovať

Multifunkčné tlačiarne sú nutnou súčasťou kancelárie, či už ide o home office, malú alebo strednú firmu, či o podporu celého oddelenia, pričom pomáhajú udržiavať v bezpečí firemné informácie, dokumenty aj dáta. Nezáleží na tom, či začínate v malom podniku, alebo vybavujete celé podlažie kancelárií či tlačové oddelenie, k dispozícii sú zariadenia, ktoré vyhovejú všetkým potrebám.

Či už ide o iba čiernobiele zariadenie, alebo o plnofarebnú multifunkčnú tlačiareň schopnú kopírovať, tlačiť, skenovať a faxovať – zariadenie vie všetko, na čo si len spomeniete. Také multifunkčné tlačiarne môžu pomôcť s digitálnou transformáciou vo vašej firme, pripojiť a ukladať dáta v cloudových systémoch a chrániť vaše informácie pomocou integrovanej pokročilej bezpečnostnej technológie.

Vďaka možnostiam dokončovania, vrátane triedenia, zošívania, dierovania a tvorby brožúr, potom môžete zariadenie skutočne prispôsobiť svojim potrebám, čo vám pomôže zachovať bezpečnosť, znížiť množstvo odpadu a vytvárať dokumenty úplne podľa svojich obchodných požiadaviek.

Stolové alebo kancelárske multifunkčné tlačiarne?

Základné stolové multifunkčné tlačiarne schopné produkovať vysokokvalitné dokumenty sú vám vždy poruke a podporujú potreby tlače s obmedzenou kapacitou tam, kde nie je dostatok priestoru.

Väčšie kancelárske multifunkčné tlačiarne pomáhajú podnikom, ktoré potrebujú denne vytvoriť stovky alebo dokonca tisíce výtlačkov, kópií alebo skenov. Sú schopné podporovať hneď niekoľko tlačových oddelení, tlačiarne na nízkonákladovú produkčnú tlač potom vyhovejú prostrediu s obzvlášť vysokým objemom tlače.

Small workgroup informal meeting with printer in background

Farebné alebo čiernobiele multifunkčné tlačiarne?

Ostrá a jasná farebná tlač je k dispozícii u farebných multifunkčných tlačiarní od stolových zariadení pre domácnosti a malé firmy až po veľkokapacitné stroje na úrovni korporácií. Sú ideálne na tlač interných marketingových materiálov pre klientov a náklady môžete spravovať pomocou softvéru na správu tlače.

Pre minimálne požiadavky na tlač v domácej kancelárii vám môže postačiť základná stolová čiernobiela multifunkčná tlačiareň. Väčšie čiernobiele multifunkčné tlačiarne sú však obľúbené najmä pri tlači veľkoobjemových, textovo náročných dokumentov, ako sú faktúry, poznámky a interná komunikácia, takže sú ideálnou voľbou napríklad pre účtovné oddelenie alebo podateľne.

Colleagues discussing printed documents at desk

Dôvera v zabezpečení dát

Multifunkčné tlačiarne môžu byť vybavené pevným diskom alebo diskom SSD, na ktorý sa ukladajú všetky výtlačky, skeny a kópie. Vedeli ste však, že ak ich necháte nechránené, môžu sa vaše dáta stať terčom útoku a manipulácie? Veľa MFP a tlačiarní teraz ponúka širokú škálu vylepšených bezpečnostných opatrení, ktoré pomáhajú chrániť citlivé informácie uložené vo firemných zariadeniach a sú súčasťou štandardnej výbavy alebo voliteľného príslušenstva, vrátane;

  • Šifrovania S/MIME na zabránenie napadnutiu pri prenose e-mailu. 
  • Zabezpečenie pomocou zoznamu dôveryhodných aplikácií.
  • Firmvér s automatickým liečením pre zálohovanie nastavení a pomoc pri obnove v prípade útoku.
  • Bezpečné uvoľnenie tlače bez servera s cieľom zaistiť dôvernosť dát.
  • Preverovací záznam a pravidlá overovania identity používateľov.
  • Uplatňovanie zásad zabezpečenia.

Pri zvažovaní vhodných možností nákupu nezabudnite posúdiť úroveň zabezpečenia, ktorú vo svojej firme vyžadujete, aby vás zariadenie plne ochránilo.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Rozširovanie podľa potrieb vašej firmy

Pri rozhodovaní o tom, ktoré zariadenie pre vás bude najvhodnejšie, zohľadnite svoje potreby a mieru vynaložených nákladov.

Multifunkčnú tlačiareň môžete neskôr rozšíriť, aby vyhovovala rastúcim potrebám vášho podniku. Napríklad stolové multifunkčné tlačiarne sú k dispozícii v plnofarebných variantoch a je možné ich doplniť o možnosti dokončovania ako ich väčšie veľkokapacitné náprotivky, takže ich môžete inovovať plne podľa svojich potrieb. S vašimi rastúcimi potrebami môže rásť aj vaše zariadenie, pridaním ďalších zásobníkov sa zvýši kapacita papiera a stolová multifunkčná tlačiareň sa ľahko a bez rušivých dopadov zmení na samostatne stojace zariadenie.

BP-70M65 product image