Kancelárske multifunkčné tlačiarne

Potrebné pre kanceláriu

Kancelárska multifunkčná tlačiareň, ktorá sa používa po väčšinu pracovného dňa, je priateľom všetkých a najlepšie sa hodí do stredných a veľkých podnikov a rušných kancelárií. Ak teda potrebujete podporu multifunkčného zariadenia, ktoré dokáže splniť každodenné požiadavky na tlač, kopírovanie a skenovanie vo všetkých oddeleniach počas celého dňa, potom je pre vás multifunkčná kancelárska tlačiareň a kopírka tým pravým zariadením.

Inovatívne sú taktiež multifunkčné kancelárske tlačiarne, ktoré vám umožnia pohodlne spolupracovať s kolegami a klientmi pomocou ľahkého zdieľania dokumentov a pracovných postupov. Digitalizujte svoje papierové pracovné postupy pomocou funkcie skenovania do e-mailu, aby ste mohli informácie z papierového originálu bezpečne a rýchlo odosielať v digitálnej podobe a ľahko tak spolupracovať.

BP-60M45

Objem a všestrannosť...

Na rozdiel od stolných multifunkčných zariadení, kancelárské multifunkčné tlačiarne stoja samostatne, čo znamená, že môžu byť vybavené viacerými zásobníkmi a môžu podporovať rôzne veľkosti a hmotnosti papiera.Vďaka tomu nie je potrebné mať samostatné multifunkčné zariadenie A3; vyberte si all-in-one tlačiareň, ktorá slúži ako čiernobiela alebo farebná multifunkčná tlačiareň A3, a ak potrebujete, môžete tlačiť, skenovať, faxovať aj vykonávať dokončovacie úpravy.

Vzhľadom na to, že stále viac prechádzame na digitalizované postupy, môžu naše zariadenia pomôcť s digitálnou transformáciou vďaka funkciám, ako je skenovanie do e-mailu. Táto funkcia vám umožní posielať papierové originály v digitálnom formáte, komukoľvek, kto ich potrebuje, nech už sa nachádza kdekoľvek.

Three colleagues working at co-working desk with printer in background

Ako rýchlo dokáže tlačiť multifunkčná tlačiareň?

Samostatne stojaca kancelárska kopírka je s rýchlosťou tlače až 120 strán za minútu a skenovaním rýchlosťou až 200 originálov za minútu výrazne rýchlejšia než stolové zariadenie, ktoré tlačí rýchlosťou približne 30 – 60 strán za minútu.

Okrem toho je k dispozícii množstvo pokročilých možností dokončovania a rozširujúcich funkcií, ako je tvorba brožúr, dierovanie a zošívanie, vyvinutých s cieľom pomôcť firmám rásť a prispôsobovať sa meniacim požiadavkám.

Kancelárska kopírka, ktorá bola skonštruovaná s ohľadom na potreby vyťažených tímov, zvládne neustále požiadavky na kvalitné kopírovanie a tlač.

CR5 folding unit

Pre väčšie podniky...

Multifunkčné produkčné tlačiarne pre nízkonákladovú tlač môžu pomôcť veľkým firemným kanceláriám, reprografickým a tlačovým oddeleniam, kde dopyt dosahuje stovky alebo dokonca tisícky výtlačkov, kópií alebo skenov denne. Ľudia, ktorí tieto stroje používajú, majú istotu, že vďaka rýchlemu a výkonnému zariadeniu získajú kvalitný výstup po celý pracovný deň.

MX-8090N

Zabezpečené a bezpečné, bez ohľadu na veľkosť vašej firmy

Kancelárske multifunkčné tlačiarne môžu byť vybavené pevným diskom alebo SSD, na ktorý sa ukladajú všetky výtlačky, skeny a kópie. Ak ich ponecháte bez ochrany, môžu sa vaše citlivé dáta stať terčom škodlivého útoku na pevný disk. Mnohé kopírky a tlačiarne teraz ponúkajú širokú škálu vylepšených bezpečnostných funkcií, ktoré pomáhajú chrániť citlivé dáta uložené vo firemných zariadeniach a sú súčasťou štandardnej výbavy alebo voliteľného príslušenstva, vrátane;

  • Šifrovania S/MIME na zabránenie napadnutiu pri prenose e-mailu
  • Zabezpečenie pomocou zoznamu dôveryhodných aplikácií
  • Firmvér s automatickým liečením pre zálohovanie nastavení a pomoc pri obnove v prípade útoku
  • Bezpečné uvoľnenie tlače bez servera s cieľom zaistiť dôvernosť dát a veľa ďalšieho…

A konečne, vďaka voliteľným možnostiam dokončovania, ako je dierovanie, zošívanie, tvorba brožúr a dokončovanie, máte k dispozícii efektívne multifunkčné zariadenie, ktoré zvládne všetko.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Čo je softvér na správu tlače?

Je nutnosťou pre každú firmu, pretože vám ušetrí peniaze za toner, papier a úsporu energiu.

Pomocou softvéru na správu tlače môžete implementovať pravidlá, ktoré napríklad vynucujú iba obojstrannú tlač alebo obmedzujú určité oddelenia na čiernobielu tlač a zároveň umožňujú farebnú tlač pre konkrétnych používateľov. Aby sa zvýšilo zabezpečenie dokumentov, musia používatelia pred prístupom k zariadeniu alebo pred načítaním svojich tlačových úloh overiť svoju totožnosť.

Vďaka flexibilite softvéru na správu tlače môžete rozširovať svoje potreby v oblasti kopírovania a tlače a prispôsobovať využívané služby vášmu rastu a činnosti.

Office workers working at desk and an informal meeting