Čiernobiele multifunkčné tlačiarne

Odolná a efektívna kancelária je nevyhnutná

Čiernobiela multifunkčná tlačiareň je už dlho nenahraditeľnou súčasťou kancelárie.

Označuje sa ako čiernobiela alebo monochromatická MFP a používa iba jednu tonerovú (čiernu) kazetu na vytváranie čiernobielych alebo monochromatických kópií. Jednoduchosť v tej najlepšej podobe. Dnešné multifunkčné tlačiarne alebo multifunkčné zariadenia však dokážu viac než len kopírovať dokumenty.

Tieto multifunkčné zariadenia dokážu taktiež tlačiť, kopírovať, skenovať a faxovať – to platí aj pre základné zariadenia. Pokročilejšie zariadenia pomôžu digitalizovať vaše dokumenty a taktiež umožňujú funkciu skenovania do e-mailu – môžete tak ľahko, rýchlo a bezpečne príjemcovi odoslať informácie prevedené z papiera do digitálnej podoby a prispieť k zlepšeniu spolupráce.

BP-70M65

Potrebujete farebnú tlač?

Kancelárie používajú čiernobiele multifunkčné tlačiarne formátu A3 hlavne pre textovo bohaté dokumenty, ako sú faktúry, objednávky, pracovné hárky a interná dokumentácia. Na tlač brožúr, letákov a ďalších neustále živých marketingových materiálov používajte farebnú multifunkčnú tlačiareň.

Čiernobiele multifunkčné tlačiarne A4 a A3 sú veľmi efektívnym riešením pre kopírovanie takmer vo všetkých podnikoch. Zhodnoťte potreby svojej firmy a obstarajte si zariadenie, ktoré bude vyhovovať vašim preferenciám s ohľadom na dopyt a dodávky, aby ste mali istotu, že pre seba nájdete to správne riešenie.

Three colleagues discussing printed documents at desk

Naozajstná nutnosť pre kanceláriu

Existujú modely a zariadenia, ktoré vyhovejú každej firme a kancelárii, od stolových kopírok pre nízkoobjemovú prácu až po veľkokapacitné čiernobiele multifunkčné tlačiarne formátu A3. Na výber sú rôzne kapacity, niektoré vytlačia až 120 strán za minútu (str./min.) a skenujú rýchlosťou až 200 originálov za minútu – také zariadenia, ideálne pre veľké oddelenia alebo rušné kancelárie, a produkčné multifunkčné tlačiarne pre nízkonákladovú tlač sa potom hodia priamo do špecializovaných tlačových oddelení.

MX-8090N

Ochrana vašich informácií

Multifunkčné tlačiarne typu „all-in-one“ môžu byť vybavené pevným diskom alebo SSD diskom, na ktorý sa ukladajú všetky výtlačky, skeny a kópie. Vedeli ste však, že aj nezabezpečené multifunkčné zariadenie môže byť cieľom kybernetického útoku? Na ochranu citlivých firemných dát uložených na pevnom disku teraz veľa multifunkčných tlačiarní ponúka viacero vylepšených funkcií zabezpečenia ako štandard alebo voliteľný doplnok, okrem iného;

  • šifrovania S/MIME na zabránenie napadnutiu pri prenose e-mailu
  • zabezpečenie pomocou zoznamu dôveryhodných aplikácií
  • firmvér s automatickým liečením pre zálohovanie nastavení a pomoc pri obnove v prípade útoku
  • preverovací záznam a viacero ďalších...

A konečne, vďaka voliteľným možnostiam dokončovania, ako je dierovanie, zošívanie, tvorba brožúr a dokončovanie, máte k dispozícii nákladovo efektívne zariadenie, ktoré zvládne všetko.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Uvažovali ste o softvéri na správu tlače?

Nie je len pre veľké korporácie. Pomocou softvéru na správu tlače môžete implementovať pravidlá, ktoré napríklad vynucujú iba obojstrannú tlač alebo obmedzujú určité funkcie na určité oddelenia. Navyše, aby sa zvýšilo zabezpečenie dokumentov, musia používatelia pred prístupom k zariadeniu alebo pred načítaním svojich tlačových úloh overiť svoju totožnosť.

Vďaka flexibilite softvéru na správu tlače môžete jeho používanie rozširovať v závislosti od svojho rastu a činnosti, čo znamená, že môžete svoju kancelársku multifunkčnú tlačiareň prispôsobiť svojim požiadavkám.

Office workers working at desk and an informal meeting