A man in an office next to an MFP
Two people in office-Printer-Banner

Kancelária

Viacero kancelárskych riešení Sharp pomáha vytvoriť inteligentné kancelárske prostredie, aby ste mohli pracovať efektívnejšie, účinnejšie a produktívnejšie.

Kancelárske prostredie

Kancelárske prostredie je miestom, kde mnohí z nás trávia svoje dni, a preto musí byť navrhnuté tak, aby práca v ňom bola:

  • Efektívnejšia – vďaka uľahčeniu prístupu k informáciám a obmedzeniu manuálnych opakovaných úkonov.
  • Účinnejšia – vďaka ľahšej realizácii schôdzí v rôznych miestnostiach a priestoroch s odlišným počtom osôb.
  • Produktívnejšia – vďaka podpore tímovej práce a spolupráce, diskusií a prezentácií. V posledných rokoch sa hranice tradičnej kancelárie rozšírili aj vďaka posunu smerom k hybridnej práci.

Veľa organizácií využíva rôzne komunikačné technológie na vytvorenie „virtuálnej“ kancelárie, takže ľudia pracujúci doma alebo na iných miestach môžu stále využívať všetky vyššie uvedené výhody.

Vytvorte inteligentné prostredie kancelárie

V spoločnosti Sharp rozumieme výzvam, ktorým podniky čelia, a preto sme vyvinuli viacero jedinečných kancelárskych riešení, ktoré vám pomôžu vytvoriť inteligentné kancelárske prostredie, aby ste mohli pracovať efektívnejšie, účinnejšie a produktívnejšie.

Modern office with printer and display-Product

Riešenia pre každý typ kancelárie

Vneste život do svojho pracovného prostredia

Printer-office-people working at desks

Tradičná kancelária

  

Team working in creative space-Lifestyle

Kreatívna kancelária

   

Two colleagues walking through office-printer-Product

Moderná kancelária

    

Produkcia dokumentov

Máme bohatú históriu a skúsenosti s poskytovaním kancelárskych tlačiarní. Môžete si vybrať z rozsiahleho sortimentu multifunkčných tlačiarní a tlačiarní Sharp, ktoré zahŕňajú sieťové/Wi-Fi pripojenie a ktoré vám pomôžu zvýšiť produktivitu, efektivitu a digitálnu transformáciu.

Okrem vytvárania vysokokvalitných dokumentov v plnofarebnom alebo čiernobielom vyhotovení zahŕňajú naše multifunkčné tlačiarne viacero možností, ktoré vám pomôžu pracovať efektívnejšie, od rozširujúcich zásobníkov papiera až po dokončovacie nástroje na vlastnú výrobu profesionálne vyzerajúcich brožúr.

Viac funkcií

Okrem toho disponujú nástrojmi, ktoré potrebujete na ľahké zachytenie dokumentov, záznam a zdieľaní informácií. Môžete napríklad skenovať dokumenty a bezpečne ich odosielať e-mailom alebo vytvárať upraviteľné PDF súbory z tlačených dokumentov. Môžete taktiež ľahko ukladať a pristupovať k dokumentom vo verejných cloudových úložiskách alebo tlačiť z mobilného zariadenia či doň skenovať.

Dôležité je taktiež to, že naše multifunkčné tlačiarne obsahujú veľa funkcií na zabezpečenie informácií, ktoré vás chránia pred mnohými hrozbami a pomáhajú vám dodržiavať predpisy na ochranu dát. Vďaka našej službe Smart Security Service môžeme všetko spravovať za vás. Môžete si tak byť istí, že vaše citlivé firemné dáta sú vždy v bezpečí.

A woman using an MFP in an office

Správa a zdieľanie informácií

Informácie sú skutočne užitočné iba vtedy, ak sú ľahko dostupné správnym ľuďom, v správnom čase a správnym spôsobom.

Softvér Sharp na správu dokumentov a tlače je balík bezpečných a konfigurovateľných aplikácií, ktoré je možné používať s našimi multifunkčnými tlačiarňami a ktoré prinášajú novú efektivitu do každej časti workflow správy dokumentov. Zefektívňuje a automatizuje veľa procesov a zároveň umožňuje bezpečný a jednoduchý prístup kedykoľvek a odkiaľkoľvek, čím pomáha zvyšovať produktivitu, znižovať náklady, zlepšovať spoluprácu a umožňovať väčšiu mobilitu.

Two construction workers on laptop-Printer-Product

Rokovania a tímová práca

Ľudia trávia veľa času na rokovaniach v kancelárii, od formálnych prezentácií až po ad hoc pracovné skupiny. Ak teda chcete maximalizovať ich produktivitu a kreativitu, je nutné zaistiť, aby mohli ľahko a efektívne spolupracovať.

Naše displeje a AV zariadenia, softvér a príslušenstvo pomáhajú zmeniť spôsob, akým využívate a zdieľate informácie v najrôznejších prostrediach kancelárskych zasadacích miestností. Displeje Sharp BIG PAD uľahčujú tímovú prácu a spoluprácu najmä vďaka ľahko použiteľným rozhraniam, mimoriadne citlivým dotykovým funkciám a technológii Pen-on-Paper. A s naším 70" interaktívnym displejom Windows collaboration display môžete naplno využiť možnosti MS365 a MS Teams na efektívnejšie vedenie schôdzí a podporu spolupráce.

Platforma aplikácií a služieb Synappx™, ktorá je súčasťou riešení Workplace Solutions od spoločnosti Sharp, prináša na pracovisko aj inteligentné funkcie pre vyššie pohodlie. V spolupráci s naším pripraveným hardvérom pomáha platforma Synappx odstrániť nepríjemné technologické problémy, takže môžete rýchlejšie začať schôdze, vzdialene ovládať zariadenia Sharp a zdieľať alebo tlačiť informácie priamo zo smartfónu.

WCD Dynabook meeting room 2-Product

Urobte trvalý dojem...

Spoločné priestory kancelárie, ako je recepcia alebo jedáleň, sú navyše skvelou príležitosťou, ako urobiť dobrý dojem – tak na zamestnancov, ako na návštevníkov. Digital signage riešenia Sharp s vysokým rozlíšením vám tak umožnia jasne a efektívne komunikovať a zdieľať podrobné informácie na širokej škále miest.