Man presenting at small workgroup hybrid meeting

Spoločnosť Sharp uvádza na trh Synappx Collaboration Hub na posilnenie hybridných schôdzí

Spoločnosť Sharp dnes oznamuje spustenie Synappx Collaboration Hub, inteligentnej predplatenej služby, ktorej cieľom je zjednodušiť priebeh schôdzí a reagovať na meniace sa potreby a výzvy v oblasti hybridných schôdzí.

Riešenie Synappx Collaboration Hub bude dnes uvedené na trh v rámci konferencie Future Workplace spoločnosti Sharp, kde sa jej vedúci predstavitelia podelia s účastníkmi o informácie, ako môže ekosystém inteligentných kancelárskych zariadení a služieb od spoločnosti Sharp pomôcť firmám budovať pracovisko budúcnosti.

Synappx využíva silu cloudu a poskytuje používateľom prostredníctvom popredných webových platforiem a riešení ľahko použiteľné a konzistentné rozhranie pre vedenie akéhokoľvek typu schôdze aj zjednodušený prístup k dôležitým zdieľaným dokumentom. To zjednodušuje prípravu schôdze a zaisťuje, že čas je venovaný dosiahnutiu cieľov schôdze miesto toho, aby ste sa museli starať o technológie, ktoré sú na usporiadanie schôdze potrebné.

Veľa hybridných schôdzí využíva na pripojenie a zdieľanie informácií rôzne videokonferenčné zariadenia a cloudové služby, čo môže často viesť k časovo náročnej príprave, pričom začatie schôdze trvá v priemere až 10 minút. Synappx Collaboration Hub poskytuje konzistentný používateľský komfort bez ohľadu na to, či používate osobné zariadenie alebo zariadenie v miestnosti, a odstraňuje obavy používateľov pri používaní neznámych zariadení a služieb, aby schôdze začali včas. Vďaka konzistentným procesom a možnostiam ponuky pri prístupe k dátam z rôznych cloudových databázových služieb je taktiež zaistený ľahký prístup k dokumentom a ich zdieľanie.

Synappx Collaboration Hub zaisťuje, že všetci používatelia môžu efektívne spravovať akékoľvek usporiadanie konferenčného priestoru a ľahko začať akýkoľvek typ schôdze. Či už ide o schôdzu z osobného priestoru, alebo o sofistikovanú zostavu zabudovaného počítača v konferenčnej miestnosti, môžu používatelia automaticky spustiť webovú konferenciu a umožniť ľahký prístup k materiálom schôdze priamo z osobného zariadenia, čo zaistí, že sa účastníci vždy sústredia na obsah a ciele schôdze.

Aplikácia Synappx Go umožňuje ľahké a bezdotykové ovládanie všetkých procesov schôdzí priamo z mobilného zariadenia a pomáha taktiež predchádzať zdravotným rizikám, ktoré predstavujú zdieľané zariadenia a káblové vybavenie. Mobilná aplikácia zaisťuje používateľom plnú kontrolu nad všetkými činnosťami v priebehu schôdze, ľahké začatie schôdze a možnosť jednoducho načítať a prezentovať obsah uložený v rôznych cloudových službách na displeji.

Rob Davis, Solutions & Services Business Manager spoločnosti Sharp, uvádza: „Spoločnosť Sharp pozoruje dopyt po riešení, ktoré zjednodušuje priebeh schôdzí a zodpovedá meniacim sa potrebám a výzvam hybridných schôdzí. Platforma Synappx Collaboration Hub je poháňaná prechodom od osobného k zdieľanému a poskytuje konzistentné a ľahké používateľské prostredie pre všetky typy schôdzí, či už doma alebo v zasadacej miestnosti, a zaisťuje, že technológia nevytvára prekážky, ale, naopak, našich zákazníkov podporuje v tom, aby mohli viesť prínosnejšie schôdze s lepšou mierou spolupráce.“

Synappx Collaboration Hub je teraz k dispozícii prostredníctvom spoločnosti Sharp a jej partnerov.