Colorado Erie press release image 2

Spoločnosť Sharp rozširuje rad pre digital signage o nové riešenia s vysokým jasom pre náročné profesionálne prostredia

Praha – Spoločnosť Sharp dnes uviedla na trh modely z radov PN-HY a PN-HS, dvoch nových radov digital signage displejov na nepretržitú prevádzku v maloobchodnom, firemnom a dopravnom prostredí. Modely z radov PN-HY a PN-HS sú navrhnuté pre náročné prostredie s nepretržitou prevádzkou a disponujú maximálnym jasom 500 cd/m², resp. 700 cd/m², čo zaisťuje výnimočnú jasnosť a podanie informácií v akomkoľvek okamihu.

Modely PN-HY 431/501/551 a PN-HS 431/501/551 sú k dispozícii v troch veľkostiach – 43", 50" a 55". Displeje ponúkajú rozlíšenie 4K Ultra HD (3840 × 2160) v spojení s vynikajúcim jasom a inovatívnym LED podsvietením, ktoré vytvárajú živšie farby a zvýšený kontrast, takže je obsah vždy zobrazený s takými detailmi, hĺbkou a rozlíšením, s akými bol vytvorený.

Oba modely je možné namontovať na šírku, na výšku, čelom nahor, čelom nadol a nakloniť smerom dopredu aj dozadu až do uhla 90 stupňov, čo znamená flexibilné možnosti inštalácie vo firmách. Vďaka ľahkej konštrukcii je možné displeje ľahko inštalovať na najrôznejších miestach.

Oba rady majú širší farebný gamut, ktorý zaisťuje väčšiu presnosť každej farby zobrazenej na obrazovke, čo je ideálne pre oznamovanie presných a pútavých informácií najrôznejšiemu publiku. Displeje sú taktiež dokonale optimalizované pre čítanie zložitých informácií v profesionálnych špecializovaných aplikáciách, ako je riadenie dopravy, dohľad alebo v lekárskych zobrazovacích systémoch. Okrem toho sú displeje vďaka možnosti nastaviť vyváženie bielej a teplotu farieb ideálne na vysokokvalitné vysielanie a produkciu videa, ako aj pre vnútorné priestory, ktoré využívajú digital signage na prezentáciu detailných snímok a pôsobivých videí.

Oba modely navyše podporujú prehrávanie cez USB a obsahujú plne integrované 10 W + 10 W reproduktory na obohatenie akéhokoľvek multimediálneho obsahu. Displeje sú taktiež vybavené tromi HDMI vstupmi s ľahkým prepínaním medzi zdrojmi. Vďaka integrovanému rozhraniu LAN/RS-232C je možné displeje prispôsobiť akémukoľvek existujúcemu riadiacemu systému, takže používatelia môžu displeje ľahko sledovať a ovládať z centrálneho pracoviska.

Peter Heins, Senior Product Manager Sharp NEC Display Solutions, hovorí: „Je nám potešením, že môžeme predstaviť náš nový rad digital signage riešení, ktoré nastavujú výnimočný štandard v oblasti jasu a prevádzkových vlastností. Naše najnovšie rady PN-HS a PN-HY ponúkajú podnikom prostriedky na oznamovanie dôležitých informácií spôsobom, ktorý upúta pozornosť a skutočne zapôsobí.“

Ďalšie informácie o portfóliu Digital Signage od spoločnosti Sharp nájdete na stránkach www.sharp.cz